Klienterne fortæller

KLIENTERNE FORTÆLLER


Rewind Technique en meget effektivt i forhold til at arbejde med angst, fobier og traumer. Rewind technique er fantastisk uanset graden af symptomer og reaktioner - Rewind Technique fungerer hurtigt og effektivt, og klienten oplever ofte en forbedring allerede inden for en enkelt session.Allerede efter første behandling mærkede jeg en markant forskel. De følelser der inden behandlingen fik mig til at gå i panik bare ved tanken om min oplevelse, kunne jeg slet ikke finde efter behandlingen. Helt fantastisk og en behagelig og nænsom måde at arbejde med sit traume på – kan kun anbefales

Kh. Katrine
Efter indespærring i en container for 20 år siden har jeg døjet med sygelig klaustrofobi. Blot dét at sidde på vinduespladsen i en flyvemaskine har givet mig problemer, eller dét at stå i store tætpakkede menneskemængder har udløst voldsom følelse af klaustrofobi.


Jeg hørte om hypnose -  Rewind-teknikken, som udføres hos Joy-of-Spirit v. Stephanie Bergquist, og tænkte, at jeg ikke havde noget at miste. Efter en grundig introduktion til hypnose og Rewind- teknikken, gik behandlingen i gang. Samtalen tog en times dig og selve hypnose- behandlingen varede ca. 45 min.


Det var en meget behagelig og meget afslappende oplevelse, og jeg mærkede forskel allerede efter første behandling.


Efter et par behandlinger hos SB-hypnose v. Stephanie, er jeg stort set ude af min fobi. Jeg har ikke længere angst, når jeg er indeklemt på steder, hvor det før var ganske utænkeligt for mig at være.

Jesper

Umiddelbart har begge behandlinger haft den effekt, at jeg er blevet opmærksom på en mulig årsag til min edderkoppefobi.


Begge gange har jeg følt mig mere afspændt inde i kroppen, som viste sig ved en indre ro. Men jeg ved ikke, om det har virket. Jeg er stadig ikke sikker på, hvordan jeg vil reagere på edderkopperne, da jeg ikke har mødt nogen siden. Men jeg føler mig stadig ikke tryg ved tanken om dem.


Jeg tænker, at jeg nu har fået kontakt med det, der har skabt fobien, og at jeg er nødt til at arbejde videre med det sammen med en psykolog. Det er jo godt. Samtidig er det også blevet tydeligt for mig, at en del af min migræne er koblet sammen med samme årsag som fobien. Jeg har haft en del mavepine efter hypnoserne, som svarer til den mavepine, der gik forud for min migræne som barn, så jeg er forhåbentlig på vej til starten på det hele. Så på den måde har hypnosen medvirket til at komme videre i en proces.


Jeg vil rose dig for din empati og din forståelse for, hvornår noget kan blive for meget. Jeg tænker her på, at du ændrede din hypnoseform, selvom jeg kom til rewind, så fulgte du mit behov fremfor det, jeg egentlig havde meldt mig til. Det gør, at jeg, selvom det var ret hårdt, alligevel tør komme igen og også roligt kan anbefale dig til andre. Tusind tak for det.

Kærlig hilsen HelleJeg har flere gange været til behandling med Rewind-teknikken (hypnose) hos Stephanie. Hver gang har behandlingen/hypnosen taget sit udspring i én eller flere problemstillinger. De vanskeligheder jeg har fået behandling for har spændt vidt. Det har blandt andet været mit udfordrende forhold til min far og min anspændte vejrtrækning, som til tider munder ud i, at jeg hyperventilerer i flere timer og dage. Derudover er jeg blevet behandlet/hypnotiseret for min klaustrofobi, hvilket har betydet, at jeg bedre kan håndtere mindre rum og til sidst en af de vigtigste ting for mig at få bearbejdet, har været at jeg altid falder i søvn når jeg skal læse, det gør jeg ikke længere. Jeg har efter hver behandling været umådelig træt, men ikke på en ubehagelig måde. Dagen efter har jeg været fyldt med energi og en rar ro. Jeg er begyndt at kunne læse meget uden at falde i søvn, hvilket er en stor ting for mig. Min klaustrofobi mærker jeg intet til og mit forhold til min far er jeg begyndt at kunne arbejde på. Alt i alt har det været en tryg oplevelse at været i behandling hos Stephanie.

Kh H

 Jeg har kørt meget i tog gennem årene. De senere år til møder og arrangementer i København, og altid synes det var hyggeligt og ufarligt, selvom jeg har oplevet mindre behagelige ting gennem tiden. Men de seneste togture inden jeg blev sygemeldt med stress og depression erindrede jeg som ubehagelige. Fyldt med uro i kroppen, svimmelhed og angst for medpassagerer.


Siden har jeg ikke kørt i tog. Blev utilpas med hjertebanken bare ved tanken om at skulle parkere ved stationen, gå op af trapperne til perronen og sætte mig ind i toget.


Det er nu engang til tider lettere at tage toget, og være fri for at skulle finde p-plads osv., så Stephanie fik en opgave: Lad mig slippe for angsten for togture.


Jeg erindrer ikke meget fra selve hypnosen. Udover det var trygt og behageligt at følge Stephanies stemme, og jeg hørte meget højt og tydeligt en person spæne ned af en trappe.


Og efter fem år tog jeg på togtur igen. Jeg havde en dejlig tur både ud og hjem. Havde ingen problemer med at gå fra bilen på stationen. Nød at kigge ud af vinduet og se dagligdagen passere forbi. Hilse og smile til mine medpassagerer og som bonus en dejlig tur i Tivoli inden jeg om aftenen igen tog toget hjem.


Tak Stephanie 🙏🏻
Kære Stephanie

Hold nu op for en utrolig rejse jeg har været på sammen med dig, både på godt og ondt og hvor har jeg udviklet mig meget.

Du har en rigtig god og beroligende indgang til mine udfordringer med et liv med angst, jeg har været så tryg ved dig lige fra starten.

De behandlinger jeg har fået, har rykket ved så meget, at jeg nu kan være alene hjemme og færdes uden for mit hjem uden at have nogen med hele tiden.

Du anbefalede mig at prøve Rewind Technique, nu har jeg fået 3 behandlinger hos dig, det er virkeligt fantastisk at slippe de negative og dårlige minder i mit liv og giver mig noget at arbejde videre med.

Af hele mit hjerte tusinde tak for dig og for at hjælpe mig med at få mit liv tilbage.

Mange kærlige hilsner Line