Handelsbetingelser


HANDELSBETINGELSER


Kurser

 

Tilmelding til live kurser:

Tilmelding til kurser og uddannelser er bindende uanset om tilmeldingen er sket online, pr. mail eller telefon. Ved tilmelding bekræfter du automatisk vores gældende betingelser, og du hæfter for din betaling uanset din deltagelse på pågældende kursus.


Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du kan til hver en tid overdrage din kursusplads til en anden efter skriftlig aftale og godkendelse af Stephanie Bergquist.

Skulle et kursus bliver aflyst på grund af undervisers sygdom eller grundet manglende tilmeldte til pågældende kursus, får du naturligvis tilbudt deltagelse på næste tilsvarende kursus, eller du kan få dine penge tilbage.


Tilmelding online-kurser:

For online kurser gælder samme vilkår som for live kurser, medmindre at der er sket en teknisk fejl herfra, så du ikke fik dit fulde udbytte

 

Tilmelding online meditation:

For online kurser gælder samme vilkår som for live kurser, medmindre at der er sket en teknisk herfra, så du ikke fik dit fulde udbytte
Betaling:

Er intet andet anført, betales hele den oplyste kursuspris på én gang – priser jf. hjemmeside. Først når du har betalt, er din plads på pågældende kursus sikret. Det er ikke muligt at reservere en plads uden betaling.  

 

I særlige tilfælde kan ratebetaling aftales med SB-hypnose. Der vil således blive udarbejdet en skriftlig aftale for at sikre begge parter.

 

Har man tilmeldt sig et kursus, kan den indbetalte kursuspris ikke ombyttes til andre ydelser. Ønskes et andet kursus i stedet for det allerede betalte, kan dette ikke garanteres, da kurser kun gennemføres ved et vis antal deltagere. Skulle behovet opstå tages der kontakt til Stephanie Bergquist.

 

Ved særlige tilbud:

Hvis betalingsfristen i forbindelse med et tilbud ikke overholdes, vil rabatten bortfalde efter 1. rykker som udsendes 1 uge efter sidste betalingsdato.

 

Priser:

Gældende priser jf. hjemmesiden hvad enten det er kursus, uddannelse eller meditation

Alle priser er incl. Moms og undervisningsmateriale

 

Betaling til kurser:

Betaling forgår som udgangspunkt via bankoverførsel, men på online- kurser og meditationer betales med Kreditkort (visa)

 

Dato og lokation for kurser:

Dato og lokation er jf. hjemmesidens oplysninger for det pågældende kursus.

 

Kursus start:

Alle datoer oplyses på hjemmesiden. Derudover er alle kurser afhængig af et vis antal deltagere for at blive gennemført. Skulle der være brug for at udsætte et kursus på grund af manglende deltagere, så flyttes startdatoen af kurset 1-2 måneder frem i tiden, og alle deltagere informeres herom i god tid. De fleste kurser gennemføres dog uden problemer.

 

Forplejning:

På kurser, hvor du er fysisk tilstede er kursusprisen incl. The, kaffe, vand og lidt sødt. Der er desuden gode muligheder for at købe ind i de omkringliggende forretninger.

 

Undervisningsmateriale:

Kursus materiale er altid inkluderet i kursusprisen. Materiale vil forekomme som manualer der fremsendes, enkelt kopier der udleveres eller video. Alt tilsendt materiale printes af kursisten.


 

  Behandlinger og sessioner

   

  Behandlinger og sessioner:

  Ved afbud senere end 24 timer før aftalt session, forbeholder vi os ret til at fakturere den fulde pris for pågældende ydelse. Kørsel forgæves eller udeblivelse faktureres ligeledes fuld pris.

   

  Priser:

  Gældende priser for de enkelte ydelser kan ses på hjemmesiden

   

  Betaling:

  Der afregnes umiddelbart efter behandling/session jf. oplyste priser på hjemmeside

  Ved sessioner over nettet skal betaling være Stephanie Bergquist i hænde senest dagen inden den aftalte session, med mindre andet er aftalt.


  Overskridelse af betaling ved faktura

  Ved fremsendelse af faktura og denne overskrider betalingsfristen, beregnes 1% pr. påbegyndt måned og 100 kr. pr. rykker.

  Efter 3. rykker sendes den til incasso.

   

  Betaling kan ske kontant, via bankoverførsel eller mobilepay business – Ved alle betalinger udstedes kvittering eller faktura.

   

  Shows:

  Se gældende vilkår under ”shows og underholdning”

   

  Generelt

   

  Dette website er ejet af:

  Stephanie Bergquist, Landerslevvej 1, Lyngerup, 3630 Jægerspris.

  Tlf. 41 19 02 10

  Mail:                                    Info@sb-hypnose.dk

  info@careNcure 

  info@joy-of-spirit.dk

  info@SB-hypnose.dk

   

  CVR: 33234201 (careNcure)