Certificeret hypnoterapeut uddannelse

Næste hold modul 1 D. 14-15-16-17. maj 2024 kl. 9-16

Måløv Byvej 229G, 2760 MåløvCERTIFICERET HYPNOTERAPEUT UDDANNELSE
Går du med drømmen om at hjælpe andre med at transformere deres liv?


Ønsker du at mestre kunsten at skabe dybtgående og varige forandringer gennem hypnose?


Her har du muligheden for at gøre din drøm til virkelighed.


Denne 6-måneders hypnoterapeutuddannelse er designet til at klæde dig på til at blive en dygtig og selvsikker hypnoterapeut.

Uddannelsen kombinerer teori, praktisk træning, sparring og rigelige muligheder for at arbejde med rigtige klienter. Du få rnaturligvis også adgang til at se videoer af autentiske sessioner.


Færdigheder opnås gennem praksis, og uddannelsesprogrammet er skræddersyet til at give dig de nødvendige værktøjer til at arbejde professionelt som hypnoterapeut. Uanset om du er helt ny inden for området eller ønsker at forfine dine færdigheder, så har du her muligheden for en dybtgående uddannelse, der passer til dit niveau.


Du vil blive guide gennem alle aspekter af hypnosen, fra at forstå den menneskelige psyke til at udføre effektive sessioner og opbygge en vellykket praksis. Du vil lære at skabe personlige forandringer, lindre stress, bekæmpe dårlige vaner og meget mere.


På hypnoterapeut uddannelsen:


 • Bliver godt klædt på, så du fagligt står stærkt efter uddannelsen
 • Er plads til den enkelte uanset erfaring
 • Er fagligheden er i fokus.
 • Får du en masse træning under uddannelsen
 • Lærer du igennem teori, teknikker og træning at føler dig tryg - uanset hvilken problemstilling du møder.


På hypnoterapeut uddannelsen lærer du det hele fra bunden af, og er du allerede uddannet fra en anden skole, så kan det være, at tilgangen her er anderledes, og at du får en dybere indsigt og flere/nye teknikker.


Det faglige niveau på hypnoterapeut uddannelsen


Vi starter fra bunden af, men igennem uddannelsen bevæger vi os over i de mere advancerede teknikker. Du får et dybere kendskab til de enkelte teknikker og deres opbygning, så du får den bedste mulighed for, at kunne sætte den rigtige session sammen til din klient. Når du har forståelsen af, hvordan en session bygges op i forhold til kommunikation, dialog og teknikker, så vil det give en tryghed og selvsikkerhed i dét, at skulle arbejde med klienter.


Hvem er du


Om du vil være hypnotisør/hypnoterapeut, om du drømmer om egen klinik eller allerede er etableret terapeut, eller du bare er nysgerrig, er ikke så vigtigt - men det er vigtigt, at du har passionen for at lære noget nyt,  og er klar til at deltage aktivt på uddannelsen. Du er klar til at arbejde med andre, og at andre arbejder med dig. Egen udvikling og engagement er vigtig både for egen læring og for holdets mulighed for træning.


Lige som jeg har store forventninger til mig selv, så har jeg også forventninger til deltagerne, men det er også vigtigt at understrege at alle kan deltage. Der er forventinger om forberedelse mellem modulerne, træning af teknikker og fuld deltagelse i undervisningen.


Jeg brænder for at lære fra mig, så du skal være klar til en masse god og spændende undervisning, nye indsigter og måske en helt ny måde at se tingene på.


og  DET SKAL VÆRE SJOVT.


Min tilgang til undervisningen på hypnoterapeut uddannelsen


Jeg er uddannet instruktør under 2 store internationale forbund, og jeg har igennem årene som instruktør erfaret, at der er meget stor forskel på skolerne i mellem - Her bruger vi ikke så meget tid på at høre om klientens fortid eller de problemer de står i lige nu, her har vi fokus på klienten mål, og hvad der skal til for at bringe klienten fra A til B.Vi arbejder med klientens styrker og ressourcer, for klienten indeholder allerede alt det der skal til, for at kunne nå sit mål, og blive en endnu stærkere udgave af sig selv, med alt hvad det måtte indebære.


Selv om vi ikke har fokus på problemet, så synes jeg alligevel, at er det som teraeput, er vigtigt at have en forståelse af, hvad der sker bagved "kulissen":


     - Hvorfor oplever nogle mennesker feks. tilstande af angst, stress og depressioner?

     - Hvad er det der sker i sindet?

     - Hvordan kan vi som terapeuter hjælpe klienten til en hurtig og positiv forandring på 1 eller meget få sessioner?

     - Hvorfor spiller tanker så stor en rolle?

     - Hvad sker der, når tanker bliver til diagnoser?

     - Hvorfor arbejder vi ALDRIG tilbage i fortiden?

     - Hvorfor oplever 2 mennesker den samme situation forskelligt?


Vi arbejder kun positivt og fremad for - vi kan ikke ændre på fortiden,  men vi kan ændre på følelserne omkring den.


Temadage på hypnoterapeut uddannelsen


En del af hypnoterapeut uddannelsen er bygget op omkring tema dage. Jeg har erfaret, at når man er ny terapeut og skal arbejde med klienter, så er der mange spørgsmål til, hvordan man arbejder i de forskellige situationer og med de forskellige problemstillinger - vi skal ikke forstå klientens problem, for det er ofte noget andet end det de kommer med, men vi skal forstå den psykologiske baggrund. Tema dage giver en indsigt i, hvad der sker bag "kulissen" og hvordan vi kan arbejde med teknikkerne i et bredere perspektiv. I visse situationer kan det også være fantastisk, at give klienten nogle øvelser og teknikker de selv kan bruge.


Derudover ved jeg også, hvor svært det kan være at stå som nyuddannet terapeut, og skulle i gang med "rigtige" klienter - Det første skridt kan være så grænseoverskridende. DERFOR er en stor del af uddannelsen bygget op omkring træning på- og mellem modulerne.


Der er kun et begrænset antal pladser på hvert hold, for det er vigtigt, at der på uddannelsen er tid til fordybelse, og tid til at vi til tider, kan arbejder ud af boksen.


På uddannelsen får du:


  • Hvad der svarer til mere end 200 timers undervisning
  • Al undervisning optages på video
  • Adgang til forum med elev- og klient videoer
  • Udførlig manual med teori og teknikker skrevet på let forståelig dansk
  • Mulighed for sparring når du har brug for det
  • 300 siders manual på let forståeligt dansk2023 - Næste uddannelseshold i Måløv er:

Kl. 9.00-16.00


  • Modul 1:        d. 14-15-16-17. maj 2024 (4 dage)
  • Modul 2:        d. 29-30-31. maj
  •     Zoom opfølgning: 
  • Modul 3:        d. 26-27-28. juni
  •     Zoom opfølgning:  
  • Modul 4:        d. 21-22-23. august
  •     Zoom opfølgning:  
  • Modul 5:        d. 18-19-20. september
  •     Zoom opfølgning:  
  • Modul 6:        d. 16-17-18. oktober


Mellem modulerne skal der laves et antal dokumenterede sessioner.


Zoom undervisning/opsamling mellem modulerne:


Zoom møderne planlægges og tilpasses. De optages og lægges ud til deltagerne.


Derudover skal der på uddannelsen læses 1-2 bøger


Early Bird pris: 25.497 kr.

Normal Pris:  30.997 kr


Ratebetaling kan arrangeres

Ved ratebetaling indbetales et depositum på 5.000 kr. ved tilmelding, og resten af beløbes opdeles efter aftale. Du hæfter dog for betaling af hele uddannelsen.


Hjemmearbejde:

Du kan forvente noget/en del hjemmearbejde imellem modulerne - dette er i form at at læse materiale, træne teknikker og sparre med dine medkursister.


Træning:

Du skal arbejde med et antal klienter imellem modulerne - Du lærer mest når du står i en virkelig situation.


Eksamen:

Løbende evaluering og feedback + afsluttende certificering. Den sidste dag skal der laves en fuld session med en fremmed klient.


Certificering:

Du bliver også certificeret under USA´s største forbund der hedder ICBCH. Jeg er uddannet og godkendt instruktør under ICBCH, hvilket er din gantanti for at materiale, indhold og undervisning er i orden.


Adgangskrav til hypnoterapeut uddannelsen:

Du er over 18 år, og du har lysten og interessen i at lære en masse. Derudover er du i fysisk og mentalt i balance.

ALLE kan deltage uanset om du er helt ny indenfor hypnose og hypnoterapi, eller du allerede arbejder med klienter på den ene eller den anden vis.


Uddannelsen er en kombination af teori og "hand-on". Det er kun ved at træne teknikker og spørgeteknikker, at du bliver fortrolig med værktøjerne.


Vi arbejder overvejende med flow og dialog

Scripts er ofte kun til at finde inspiration, og det er vigtigt, at du er tilstede sammen med klienten, og ikke sidder og læser op af et stykke papir. Derudover er scripts mere generelle end individuelle, og her lærer du at se klienten som et selvstændigt individ, og arbejde ud af boksen når behovet er der.


Pretalken/Interviewet

Den indledende samtale med klienten er vigtig, og vi har fokus på, at gøre den så effektiv som overhovedet mulig. Den måde vi arbejder med klienten på er:


 • Fokus på klientens mål
 • En coachende tilgang
 • Vi arbejder kun positivt
 • Vi arbejder kun fremad
 • Hjælper klienten, til at kunne hjælpe sig selv
 • Keep it simple
 • Klienten har selv alle svarene
 • Negative overbevisning refraimes* til positive indsigter


* Reframing er processen med at ændre eller omskrive klientens negative perspektiv eller tolkning af en situation/tanke/overbevisning til en positiv indsigt.


Vi kigger ikke tilbage:

Idet vi ikke arbejder i fortiden, så har vi ofte kun brug for at at kende overskriften på "problemet". Klienten har måske allerede oplevet svære/traumatiske perioder, og der er ingen grund til at de skal genopleve alle de negative følelser. Vi vil hellere tale om, hvordan klienten vil have det fremover – vi kan ikke ændre på fortiden, men vi kan ændre på følelserne omkring oplevelser. Der er ALTID styrker og ressourcer at hente i enhver oplevelse og situation.


Fokus på målet:

Du lærer at arbejde med spørgeteknikker og refraiming*, da de "rigtige" spørgsmål skaber store forandringer i mindsettet, idet klienten allerede har alle svarene selv. Det betyder, at allerede inden klienten lukker øjnene, er de godt på vej til den positive forandring. De aner slet ikke, at de allerede er i gang med forandringen, og lige pludselig har de kun øje for MÅLET - deres motivation for den positive forandring er i top.


Derfor kombineres Hypnose med NLP

Som en erfaren terapeut, er min tilgang til at hjælpe mine klienter med at opnå positive forandringer både omhyggelig og nuanceret - derfor vil jeg lære dig, hvordan du kan kombinere effektive spørge- og kommunikationsteknikker med dit hypnotiske arbejde. Du lærer at integrerer NLP-værktøjer i dine samtaler/pre-talk med klienterne og i hypnosesessionerne, for at skabe endnu stærkere resultater. NLP fokuserer på forbindelsen mellem sprog, tanker og adfærd, og vil give dig mulighed for, at arbejde med dine klienters ubevidste sind på et dybere niveau.


Du vil lære at bruge NLP-teknikker som sprogmodelering og reflekterende spørgsmål, for at hjælpe klienterne med at ændre negative tankemønstre og begrænsende overbevisninger. Dette skaber et positivt og opbyggende tankemiljø, som er afgørende for personlig vækst.


I hypnose, hvor klientens sind er mere åbent for forandring, kan det også være yderst effektivt at bruge NLP-teknikker, for at forstærke effekten af forandringen. Dette kan omfatte visualiseringsteknikker, ankerstyring og omlægning af negative associationer til positive. Ved at integrere NLP i hypnosen, lærer du hjælpe dine klienter med at nå deres mål hurtigere og med endnu større effekt.


Denne kombination af terapi og NLP-skabte værktøjer, giver dine klienter mulighed for at opnå en dybere forståelse af deres egne mønstre og muligheder. Resultatet er varige og meningsfulde forandringer, der ikke kun påvirker deres adfærd, men hele deres måde at tænke og føle på. Dette skaber et fundament for en mere positiv og givende livskvalitet, hvilket betyder, at klienter ofte kun har brug for 1 eller få sessioner.


Teknikker på hypnoterapeut uddannelsen:

Teknikkerne som du introduceres til er både NLP-,  hypnotiske,- og hypnoterapeutiske teknikker. Når vi arbejder hypnose, så er det alene os der taler til klienten, og når vi arbejde med hypnoterapi, så er det dialog. Dialogen foregår mens klienten sidder i den hypnotiske tilstand (trancen)Bliv international certificeret hypnoterapeut
Hypnoterapeut uddannelse Sjælland
Hypnoterapeut uddannelse Sjælland
HYpnoterapeut uddannelse med afsluttende eksamen.


MODUL 1 - 3 dage

I de første 3 dage arbejder vi med fundamentet i hypnose og forståelsen af, hvordan vi bygger en session op.


Du får et solidt indblik i, hvordan sindet arbejder, og hvorfor vi har fokus på målet.MODUL 4

DAG 1 -  Acceptance and Commitment       Therapy (ACT)

                Teori + teknikker


DAG 2 - Selvhypnose (teori og teknikker)


DAG 3 - Tema: Allergi  + Træning

               Teori + teknikker


MODUL 2

DAG 1 - Teknikker og træning


DAG 2 - Teknikker og træning


DAG 3 - Teknikker og træning


MODUL 5

DAG 1 - Tema: Spiseforstyrrelser

               Teori + teknikker


DAG 2 - Tema: Traumer/PTSD 

               Teori + teknikker


DAG 3 - Opfølgning

               Markedsføring

               Træning


MODUL 3

DAG 1 - Tema: Stress + teknikker


DAG 2 - Ideomotoriske signaler

               Teori + teknikker


DAG 3 - Story telling og scripts - træning


MODUL 6

DAG 1 - Tema: Depression

               Teori + teknikker


DAG 2 - Tema: Angst

               Teori + teknikker


DAG 3 - Fulde sessioner og afslutning

                og certificering

EARLY BIRD Pris: 24.497 kr.


Har du spørgsmål

eller vil du gerne

tilmelde dig uddannelsen,

så send mig en besked eller ring på 41 19 02 10

 
 
 
 

hypnoterapeutuddannelse, som jeg varmt kan anbefale.


Stephanie giver en struktureret og pædagogisk gennemgang af teori og teknikker, og giver sig altid tid til at svare på alle de spørgsmål, vi måtte have.


Under uddannelsen har vi også arbejde i praksis. Her støtter Stephanie os og bakker os 100% op. Hun giver desuden eksempler på, hvordan hun selv arbejder med klienter, hvilket er meget inspirerende.


Derudover har Stephanie en rigtig god tilgang til hypnoterapi, hvor klienten ikke går tilbage og gennemlever eventuelle traumer. At vi holder det i det positive, gør det trygt for os at arbejde som hypnoterapiterapeuter, og klienten går fra en session med en god følelse og masser af forandring.


Det er imponerende, så meget jeg har lært på så kort tid! Jeg sætter stor pris på at have været studerende på uddannelsen.


Maria

Denne uddannelse kan klart anbefales!


Stephanie brænder for at lære fra sig og det kan tydeligt mærkes. Kursusmaterialerne er virkelig godt lavet og fyldige med masser af supplerende information om de forskellige emner.


Der er masser af praktik og vejledning i hele forløbet. Al undervisning bliver optaget på video og er tilgængelig for kursisterne for efterfølgende repetition og fordybelse. Der er også online opfølgning imellem hvert kursusmodul.


Uddannelsen har klædt mig fuldstændig på til at arbejde professionelt med hypnose og hypnoterapi - jeg føler mig fagligt sikker og glæder mig til at komme rigtigt i gang med klienter. Uddannelsen er absolut alle pengene værd!


Bo Schmedegaard, Nykøbing Falster