Hypnose til børn

HYPNOSE TIL BØRN


Hypnose kan være meget stærkt og powerfuldt i forhold til at arbejde med børnene. Børn kan have udfordringer i deres liv lige så vel som voksne kan. Allerede fra de er helt små er der foventninger til dem, de skal forholde sig til institutioner, andre børn, hjemmet og meget andet.


Det kan være svært at være barn, at skulle forholde sig til alt i livet og ikke mindst en travl hverdag, hvor der fra de helt små år stilles krav på forskellig vis. Ikke minst når teenage årene nærmer sig, så stiller barnet krav til sig selv. Disse krav er ofte meget større end de krav  andre stiller til dem, eller for så vidt de krav de selv stiller til andre.


De problemstillinger jeg oftest ser hos børn er: mobning, ordblindhed, problemer i hjemmet, ADHD, lavt selvværd, stammen, vrede, jalousi mv.


Jeg arbejder med børn fra 7 års alderenSe også www.hypnose-til-born.dk


Hypnose til børn - børnehypnose kan afhjælpe mange problemstillinger hos børn.

Hypnose til børn kan afhjælpe:


 •          Dårlige vaner
 •          Adfærdsproblemer
 •          Indlæringsproblemer,
 •          Angst
 •          Sengevædning
 •          Manglende selvværd
 •          Manglende selvtillid
 •          Sutten på tommelfinger
 •          Neglebidning
 •          Allergi
 •          Traumer
 •          Mareridt
 •          Fobier
 •          Spiseproblematikker
 •          og meget meget mere.


Alle disse problemstillinger og mange flere, er der gode erfaringer med i forhold til hypnosen. Hypnose i børnehøjde er noget anderledes, end når det er en voksen der er i stolen. Det er tilpasset deres alder og mange af teknikkerne foregår som historie eller eventyr.


Børnehypnose og skoletrivsel:

Mange børn bliver udfordret når de kommer i skole eller igennem årene i skolen. Det kan være lige fra indlæring til mobning - igennem hypnose kan der arbejdes med barnets udfordringer, og som hos de voksne, så arbejder jeg ikke med hvor problemet stammer fra, men hvordan barnet gerne vil have det.


Hypnose til børn og sengevædning:

Sengevædning er ofte et stort problem hos barnet, som kæmper med skam og flovhed, og disse børn står med en følelse af manglende kontrol. De er ofte meget sårbare og de kan have meget lavt selvværd som følge af sengevædningen. En af årsagerne til, at hypnose er effektivt til denne problemstilling er, at det ubevidste sind kontrollerer de fleste af vores krops funktioner. Hypnosen arbejder igennem det ubevidste sind, og med en kombination af suggestioner og visualisering kan sengevædning ofte afhjælpes.


Hvordan arbejdes der med børnehypnose

Børn er ofte mere modtagelige overfor hypnose end voksne er. Børn har en fantastisk fantasi og forestillingsevne, hvilket gør det så meget nemmere at få "adgang" til det ubevidste sind. Hypnose til børn giver ofte meget hurtige resultater, og der arbejdes med visualisering, historier og evt. dukker og rollespil Fordi børn nu har den alder og livserfaring de har, så stiller de sjældent spørgsmål til prosessen. Derfor er børn ofte nysgerrige og åbne overfor at prøve noget nyt og dermed arbejde med hypnosen.


Alder for hypnose til børn

Der kan arbejdes med børn helt ned til 3 år, hvis de selv vil - ingen kan dog hjælpes til forandring, hvis de ikke selv ønsker det.

Hos SB-hypnose arbejder vi med børn fra 6-7 år.


Hvor mange sessioner til børnehypnose

Det kommer helt an på problemstillingen. Ofte er 1 session + en opfølgning nok, hvor der andre gange er behov for et forløb. Her aftales der 4 sessioner + evt. en lydfil til barnet.


Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på:

tlf 41 19 02 10

Pris for børne hypnose - op til 12 år:


Enkelt session: 1.450 kr.

Forløb*:           5.200 kr.


Børnesessioner er generelt kortere end voksensessioner (regn med 40 min - 1,5 time ca. pr. session), men med i prisen hører en løbende telefonisk kontakt med forældrene  og evt. fysisk møde i Måløv m/u. barn


*Børnehypnose forløb består af 4 sessioner, vejleding til forældre, løbende telefonisk kontakt, redskaber og værktøjer til at støtte barnet/den fortsatte udvikling hos barn og evt. familie.

Mathilde - sengevædning


Min datter på 8 år var begyndt at tisse i sengen om natten - hun græd hver morgen fordi hun var flov og ked af det.


efterhånden gik det over i en angst for at komme til at tisse i buskerne i løbet af dagen, og til sidst ville hun ikke længere i skole.


Som forældre var vi dybt frustrerede og valgte hypnoterapien fordi min mand selv har prøvet det.


Det var en MEGET god oplevelse for Mathilde. Det  var på hende niveau og med ord hun nemt kunne forstå.............der blev snakket prinsesser og feer, og allerede efter første session var der sket en kæmp forskel.


Vi var der 3 gange og siden da, har der ikke været nogen problemer om natten. Hun er blevet en meget gladere pige og vi har taget en del af ansvaret på vores skuldre og ændret nogle ting i hverdagen.


En dejlig oplevelse og jeg kan kun anfale Stephanie og hendes søde væsen

15 år og ødelagt af høfeber


Jeg kan på det varmeste anbefale SB hypnose hos Stephanie. Hun arbejder på et højt fagligt niveau med stor respekt og ydmyghed for den enkelte. Hun evner at skabe en tillid og god atmosfære som gjorde det muligt for mit 15 årige barnebarn som led frygtelig af pollen og allergi, at føle sig tryg og fik en hypnose med stor positiv effekt, dog kom der 2 tilbage fald men ved kyndig vejledning fra Stephanie lavede mit barnebarn den øvelse hun havde fortalt om hvilket har gjort at han nu på 3 tredje år er pollen og allergi fri. Vi er dybt taknemmelig.