Allergi

ALLERGI


Det anslås at ca. 20 % af den danske befolkning lider af en eller anden form for allergi – det er mange mennesker, og måske er du en af dem.


At have allergi betyder, at  immunforsvaret har en overdreven reaktion på noget der ellers er harmløse antigener* i vores omgivelser.


Allergikere reagere på stoffer, som andre normalt ikke reagerer på. Det kan være husstøvmider, svampesporer, pollen (fra græs, birk, el, bynke), stoffer i visse fødevarer, dufte, metaller, penicillin og mange andre ting.


Symptomerne kan være meget forskellige, men nogle af de mest almindelig er:


  • Øjne der løber i vand
  • kløe i øjne, næse og svælg
  • Udslæt og/eller kløe på kroppen
  • Vejrtrækningsproblemer
  • Nysen
  • Hævelse i hals og svælg
  • Næse der løber
  • Mv


Alle der lider af allergi ved, at man på den ene eller anden måde bliver begrænset i sit liv, og i sin frihed til at leve det liv man ønsker. For nogle mennesker kan allergien være så ødelæggende at den bliver hel-  eller delvis invaliderende.

hypnose kan afhjælpe allergi

Jeg udviklede selv allergi i en alder af 6 år – astma overfor støvmider og katte. Senere blev det også til allergi overfor birk- og græspollen samt de krydsrelaterede madvare (æbler, gulerødder, nødder, blommer og meget mere). Det var så slemt, at jeg næsten ikke kunne være udenfor om foråret når birken gik i gang. I mine børne år blev jeg endda vaccineret en gang om ugen hele vinteren, men det havde kun ringe effekt.


I 2001 var jeg hos en behandler (hypnotisør) af en helt anden årsag, men han ”pillede” ved min allergi, og der har ikke været noget siden. Nu er det over 20 år siden, og jeg har ikke nyst over hverken græs eller birk i alle de år. Der udover går det strålende med at spise de fleste ting – Nogle typer af nødder skal jeg holde mig fra - nogen dage, men ellers er der ingen begrænsninger.


Jeg har igennem årene som hypnotisør oplevet, at hypnosen ofte er fantastisk i forhold til at arbejde med allergi. Jeg husker engang at have hørt en læge sige, at allergi er 99 % psykisk betinget, og måske er det rigtigt – sind og krop er meget tæt forbundet, og jeg husker fra min egen tid som svær allergiker, at hvis jeg var stresset eller på anden måde ude af mental balance, så kunne allergi udløses uden synlig årsag.


Min allergi er væk, og ligeledes har mange klienter har givet slip på deres – de har fået deres frihed til at leve det liv de gerne vil.


*Antigener


Antigener som forårsager allergier kaldes allergener. Allergener er det der sætter din krop i alarmberedskab


Hyppige allergener omfatter proteiner på overfladen af pollen og i afføring fra husstøvmider.


Mange mennesker der er allergiske over for husdyr som hunde og katte er allergiske over for proteiner i dyrets spyt. Spyttet bliver deponeret på pelsen, når dyret slikker sig selv. Allergiske reaktioner forekommer typisk meget hurtigt, og som reaktion på små mængder af et allergen.


En person der er allergisk over for husdyr, kan reagere på ganske få molekyler af et allergen og efter ganske få sekunder eller minutter. Allergiske reaktioner kan forekomme i mange dele af kroppen som feks. næse, bronkier og hud.


Symptomerne omfatter som ovenstående og skyldes en to-trins reaktionssekvens i immunforsvaret.

Videoen til højre er uddrag af en session, hvor jeg arbejder med allergi ved kun at kommunikere med klientens ubevidste sind igennem fysiske signaler fra dette. Der "installeres" fra sindes "ja", "nej" og "ved ikke"


Det er bestemt ikke altid at jeg arbejder på denne måde, men det er en mulighed.


Mit barnebarn havde allergi


Jeg kan på det varmeste anbefale SB hypnose hos Stephanie. Hun arbejder på et højt fagligt niveau med stor respekt og ydmyghed for den enkelte. Hun evner at skabe en tillid og god atmosfære som gjorde det muligt for mit 15 årige barnebarn som led frygtelig af pollen og allergi, at føle sig tryg og fik en hypnose med stor positiv effekt, dog kom der 2 tilbage fald men ved kyndig vejledning fra Stephanie lavede mit barnebarn den øvelse hun havde fortalt om hvilket har gjort at han nu på 3 tredje år er pollen og allergi fri. Vi er dybt taknemmelig.


Kh Pernille


Fra nikkel allergi til frihed


I en sen alder stod jeg pludselig med en ny virkelighed -næsten fra den ene dag til den anden, blev jeg allergisk overfor nikkel.


Dette blev næsten begyndelsen til enden for mig, for der er stort set nikkel i alt. I hvert tilfælde mange af de ting jeg havde kontakt med i hverdagen. Efter mange års mareridt tog jeg mig sammen og prøvede hypnose. Jeg havde intet at miste, men troede egenltig ikke på at det ville have en effekt, for jeg havde prøvet ALT.


Jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige - men jeg har fået mit liv tilbage. En sjælden gang kan jeg få lidt kløe på hænderne, men det er ingenting og jeg er sikker på, at vi også klare det.


Tusind tak for din hjælp


Knus Rikke S